HAPPY HALLOWEEN!

Så var den sista dagen med familjen kommen. På morgen vaknade tjejerna och var väldigt exalterade inför halloween. Anna fixade direkt i ordning godisskålen till ikväll, haha. Efter att jag fått ungarna till skolan sprang jag in på Target och köpte en mask att ha på mig på kvällen få vi skulle ut på "bus eller godis". Jag hade som liksom inte lagt ner någon tid på halloween utan jag tänkte mest på att umgås med min familj. ;)

Iallafall, jag åkte hem och åt frukost med la familia och sedan har det städats undan och packats ner grejeroch  jag har fixat med bilder från mobil till dator till USB-minne och en del andra saker också. Vi sprang även in på affären så att mamma kunde köpa ett nytt USB-minne (hon köpte ett igår men det är spårlöst försvunnet?!) och blommor, vin och ett kort till min värdmamma. Mattias köpte en parfym till sin tjej och hårvax till sig själv på CVS på vägen tillbaka från mataffären.

Vi packade sedan in hälften av väskorna och hälften av familjemedlemmarna in i bilen och jag slutsade dem till New Roc City där jag släppte av dem och åkte sedan och hämtade resten som hemma. Vi alla åt lunch på Applebee's och så promenerade vi till tåget och sa hejdå. Lite tråkigt att säga hejdå men vi ses ju faktiskt i sommar! Det gåt nog fort (det har ju iallafall gjort det hittills)!


Efter det åkte jag hem och Jane kom precis hem med bussen och strax där efter kom Anna hem. Vi skulle precis börja med läxor när mamman kom hem från London. Det blev kramkalas och presentutdelning och sedan gjorde vi läxor någon timme fram till att pappan kom förbi. Då fixade mamman, pappan och jag i ordning oss (tjejerna var redan utklädda, Anna var en katt och Jane var doktor) och när vi var klara kom Annas kompis och hennes mamma och så gick vi ut på "bus eller godis", alltså att man går runt i området och samlar in godis, typ som att gå påskkärringar, haha.



Och guuuuuud vad mycket godis tjejerna fick! Vi började med en gata i närheten (tog bilen dit) där de fick nästan fulla påsar, efter den åkte vi hem, de tömde ut godiset, gick på gatorna här där vi bor (jag stannade dock hemma då och delade it godis till folk som kom till oss) och så kom Jane och mamman hem efter någon halvtimme kanske.

Strax därefter kom Anna och hennes kompis och sa att de skulle hem till kompisens gata och gå där också, så de for iväg medan jag och Jane spanade in hennes godis. Hon sa att jag fick ta huuur mycket jag ville och hon sa även att hon brukar inte vilja dela med någon men med mig ville hon dela för att det var första gången för mig, haha. Min lilla gullinge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0