MÅNDAG

Tidigt imorse åkte mamman till Kalifornien för att jobba där till på torsdag, så jag väckte tjejerna, fixade med frukost och skjutsade dem till skolan. Från Janes skola åkte jag direkt till gymmet och drog på ett yoga-pass med Victoria. Det var första "riktiga" passet för mig (bara provat i skolan förut) och det var riktigt svårt och jobbigt vissa stunder men väldigt skönt efteråt, eftersom man avslutade med att varva ner i olika positioner och jag somnade nästan. ;) 

När jag kom hem blev det en stor, god lunch: bacon, tortillabröd med smält ost, broccoli och salami. Slängde ihop det vi hade hemma! 


Resten av dagen har jag tittat på tv, vikt tjejernas tvätt, tvättat mina kläder och kollat flygbiljetter.

Jag har även pratat med mamman om att jag inte ska förlänga utan åker den 21 maj till SanFrancisco för första stoppet på min resemånad. Hon frågade nämligen om jag hade kanske möjlighet/var villig att stanna till någon gång i sommar, men det kan jag ju inte så jag sa till henne. Har ju inte haft något bra tillfälle att ta upp detta, så det känns bra att ha det sagt! ;) Hon sa att jag gärna får vara med och intervjua och hitta en ny au pair till i maj, så det känns också bra att de vill ha mig inkluderad i det. :) 

Snart kommer Anna hem, då blir det läxor i ca 45-50 min till Jane kommer hem och då åker vi iväg. Jane lämnar jag av på karate och så åker jag med Anna på tennis och stannar där. Den gamla barnvakten/läxhjälp till Jane kommer och hämtar Jane från karaten och läser läxor med henne och hjälper med middag. Jag kommer hem med Anna strax innan halv sju, vi alla äter, tjejerna packar och så kommer pappan och hämtar dem för de ska sova där.

En bra måndag! 

Kommentarer
Postat av: Carina

vad skönt att ni pratat om det nu, din förlägning menar jag,kram

2013-11-21 @ 21:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0