SÖNDAG

Åh, idag har varit en härlig dag. Den började med sovmorgon och när jag kom upp från källaren höll tjejerna på att baka cupcakes till deras pappa som fyller år idag. Men de gjorde även iordning en speciell till mig (Jane fixade den) eftersom "det är klart du ska ha en också, även fast du inte ska med på middagen". Haha, sötisar! Sedan målade jag och Anna en stund innan jag åkte till tågstationen.



Halv tolv tog jag, Victoria och Sara tåget in till city. Vi gick till Bryant Park och åkte skridskor någon timme, bara liiiiiite skillnad på att åka där bland skyskraporna än att åka i Holmenrinken hemma... ;) Det var ett par år sedan sist så det gick lite sådär i början men mot slutet kom man inte bättre i det! Vi klarade oss alla tre från att ramla iallafall, haha.








Hahaha, Sara <3










Efter detta åt vi mexikanskt till lunch innan vi gick vidare till svenska kyrkan för på söndagar mellan 15-17 är det någon träff för unga i New York. Vi fick fika och satt och snackade om lite allt möjligt. Jag tänkte det skulle vara väldigt typ kristet eller så men det var inte alls mycket så, vilket jag tycker var skönt! Lite snack om Jesus och när han egentligen var föds osv haha, men annars så pratade vi på om "vanliga" saker.



Sedan tog vi oss till en restaurang och åt en god pizza till middag! På väg dit gick vi förbi Rockfeller Center, jag ser så framemot att se granen där när den är klädd! Kommer vara så himla mysigt.






Därefter gick vi till Starbucks för köpa något varmt att dricka (det har varit väldigt kallt idag, ett par minusgrader och blåsigt, iallafall hemma i New Roc) och sen tog vi tåget hem. 


Jag kom hem runt nio och då stod min värdmamma och slog in barnens presenter till Hanukkah (som tydligen stavas Chanukah, lärde jag mig idag!) och jag pratade med henne i en timme om allt möjligt. Det var riktigt skönt att få lite kvalitetstid själva, och inte bara prata om barnen (vilket är typ det ämnet det brukar handla om) så det kändes väldigt bra!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken mysig dag du verkar ha haft, kram gumman!

2013-11-25 @ 06:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0