LÖRDAG

Idag var det dags för utchecking från lägenheten på förmiddagen. Först åt vi frukost och packade det sista dock. Plus att vi hann med ett varsitt änglakort som mamma hade med sig. Som tur var kunde vi förvara bagaget i ett rum bakom lobbyn, sååå bra! Då slapp vi släpa på det. 

Vi började med att ta tuben ner till Canal St och därifrån gick vi till både Chinatown och Little Italy. Vi åt brunch på ett litet ställe i Chinatown. I Little Italy gick vi in i en julaffär, så mysigt!


Sedan vandrade vi vidare till Brooklyn Bridge. Den gick vi ungefär halva på, det blåste så pass där och det blev riktigt kallt, så vi ville tillbaka snabbt på land igen.

Sedan tog vi tuben upp till Midtown igen. Vi gick in på en pub och tog varsin dricka innan vi gick vidare till Rockefeller Center. Där stannade vi till för att titta på isbanan och på gatan stod en kille som gjorde sååå fina tavlor av att spraya färg. Farmor, M&P och Mattias köpte varsin. Men farmor ångrade sig och ville byta ut sin, men då sa han att hon fick den andra gratis också, som en gåva! Haha, då blev hon glad!

Sedan gick vi och åkte upp i Top Of The Rock, utsikt över staden från 67:e våningen. Kul att ha varit upp där också, jag har ju varit upp i Empire förut.




På väg till ett matställe gick vi in för att kika på den katolska kyrkan St Patrick's cathedral. Tyvärr så håller hela kyrkan på att renoveras men nu har vi varit där iallafall! Efter det åt vi middag tillsammans innan vi vandrade till lägenheten för att ta alla väskor. Sedan tog vi taxi till Grand Central för att ta tåget hem till mig i New Rochelle. :)



Kommentarer
Postat av: carina

vilken härlig dag!

2013-10-27 @ 15:01:23
Postat av: carina

vilken härlig dag!

2013-10-27 @ 15:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0