TISDAG

Idag följde Mattias med mig att skjutsa ungarna till skolan, han fick se Janes skola inomhus också. En sön liten, mysig skola. Hon går på privatskola så den är väldigt speciell jämfört med vanliga amerikanska skolor!

Sedan åkte vi hem, åt frukost och efter det tog vi alla tåget in till city. Väl framme kikade vi upp var de ska ta bussen till flyget på torsdag och sedan tog vi taxi ner till 23e gatan där Flatiron Building står, så de fick checka av att ha sett den. Efter det vandrade vi uppåt till Times Square.





På väg uppåt igen fick vi förbi ett sexmuseum (hahaha, det var kul), Empire State Building och så kikade vi på utsidan av Madison Square Garden (där de bl.a. spelar hockey). Där träffade vi även på Henke Lundqvist! ;)






Vi åt sen lunch/tidig middag på Hard Rock Café och farmor tyckte det var den godaste maten på hela veckan, hon åt en förrätt, rostade, stora potatisskal med ost, bacon och lite kryddor. Pappa åt nachos och vi andra åt hamburgare med pommes.


Efter det började vi vandra tillbaka till GC för att ta tåget hem och softa en liten stund innan jag åkte och hämtade hem tjejerna från Hebrew school.




De kom hem, packade övernattningsväskor (de sover hos pappan inatt) och busade med Mattias. Vid sju kom pappan och hämtade dem så vi blev ensamma hemma, skönt!

Jag, mamma, Fredrik och Mattias åkte till 16 Handles där jag introducerade froyo till dem, gott!

Annars har kvällen sonderats framför tvn. Skönt att bara ta det lugnt alla tillsammans.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ha det så gott. Det har vi. Kram! moster Lotta och mormor Margot, Nilla Pilla och Mollan.

2013-10-30 @ 15:34:08
URL: http://lotta.blom.strom%40hotmail.com
Postat av: Lotta

Ha det så gott. Det har vi. Kram! moster Lotta och mormor Margot, Nilla Pilla och Mollan.

2013-10-30 @ 15:34:09
URL: http://lotta.blom.strom%40hotmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0