FREDAG KVÄLL

Igår kväll plockade jag upp Victoria när hon slutade jobba vid halv åtta. Vi åkte till Mamaroneck för middag och även denna gång var det fullt med bilar överallt på alla parkeringar! Galet! Så vi fick parkera en bit ifrån på en gata och gå ner på stan.

Det var avspärrat på "stora gatan" där alla affärer och restauranger är och det var som en slags marknad eller liknande. Det var små stånd här och där men mest var det musik och dans som gällde, haha. Vi bestämde oss för att käka på ett ställe och båda tog köttfärslimpa med pommes, men limpan var inte speciellt god... Vattning och inte då smakrik! Men det var gott med pommes iallafall!

Vi fick även en liveshow precis framför oss där någon uppträdde med olika trix, lite skojigt ändå! Efter maten tog vi ett varv på gatan och sedan skulle vi åka och handla glass och fara vidare hem till mig.

Men helt plötsligt skriker Victoria rakt ut!!! Jag fattar ingenting men sen skriker hon spindel och pekar på en spindel som kryper på rutan framför henne, inne i bilen. Jag parkerar vid sidan av vägen, slår på varningsblinkers och vi båda kastar oss skrikande ur bilen, haha.

Vi försöker lokalisera spindeln som snabbt har förflyttat sig till min sida och vi tar fram kvitton (hade ej papper) för att försöka döda den men jag misslyckas och den försvinner ner på golvet och kryper snabbt omkring där. Men efter ett tag tar jag mod till mig och lyckas mosa den och kastar ut den på vägen och kör därifrån!

Hujedamig, usch! Jag avskyr spindlar!!! Men, vi överlevde och vi åkte för att handla glass och sedan åkte vi hem till mig och tittade på tv ett tag innan jag skjutsade hem henne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0