LÅNG MÅNDAG

Åh guuuuuuud vad lång denna dag har varit. Jag började jobba som vanligt kl 7 imorse och var klar strax efter halv nio. Då åt jag tacos till brunch och så tittade jag på tv en stund innan jag gick ut på en lång, härlig promenad. 

När jag kom hem igen tittade jag på några avsnitt av Eva & Adam och vid halv tre la jag undan tjejernas tvätt innan jag åkte och hämtade Jane från skolan. När vi kom hem hjälpte jag Anna med läxor innan jag och Jane drog på hennes karate. 

När den var slut, slutade jag för dagen då en kvinna ska komma till oss på måndagar och hjälpa Jane med läxor (hon behöver lite extrahjälp) och mamman var hemma också så hon sa att jag kunde gå ut eller nåt om jag ville. Och det ville jag, för det kändes som jag har varit instängd i huset i två dagar nu, så jag drog på bio! Det blev popcorn för mig till middag (som min älskade L brukar göra)! 

Jag såg Instructions not included och även fast den var mestadels på spanska så var den riktigt bra! Åh, jag började nästan gråta vid slutet också, haha. Tummen upp för den iallafall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0