TISDAG

Idag har jag från förmiddagen till kl 15 hängt med tjejerna. Vi bakade scones till frukost, gick och åt pizza till lunch, vi har gjort armband, spelat UNO, Jane har lekt med barbies och lekt i sandlådan och jag har även lagt undan deras tvätt.

Vid tre åkte de iväg med mamman en stund och då åkte jag och mötte upp Victoria och G i en park. Vi lekte där ett tag och sedan följde jag med dem hem en stund. G är en sån mysig liten tjej! Och Victoria är inte allt för dålig hon heller! ;)

Strax efter fem var jag tvungen att åka hem igen för jag skulle hänga med tjejerna på kvällen då mamman skulle träna och pappan var ute med kompisar efter jobbet. Så vi gjorde mer armband och tog även en promenad med hunden innan det blev för mörkt. Jane satt en sund vid datorn medan jag och Anna fortsatte med armbanden. Så många vi har hunnit göra idag!

Vid åtta kom mamman hem, då åt vi det sista av Janes glasstårta och sedan tog jag en promenad till CVS och spenderade någon halvtimme där att titta på vykort, haha. Det finns så många fina och roliga!


Kommentarer
Postat av: Victoria

Den där Emma är ju inte allt för dum hon heller..! :)

2013-09-04 @ 04:43:48
URL: http://victoria.gylling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0