BARA EN SÅN DAG IDAG...

Idag har varit en helt vanlig dag förutom att jag haft ont i huvudet typ hela dagen. Men efter att ha varit i hundparken plus promenad med Daisy och sedan fixat med tjejernas tvätt mötte upp Victoria för bagellunch och sen kikade vi på Glee och lite Sex And The City.





När jag satt på Annas tennis fick jag några långa sms. Min värdmamma försökte skylla på mig att bilrutan till den gamla bilen hade en spricka i sig och att det har hänt när jag kört med den. Jag hade ingen aning om vad hon pratade (smsade) om då jag inte sett/märkt något men när jag kom hem såg jag detta. Det ser ut som stenskott, eller hur?  

Hon tänkte först att jag skulle betala för detta (???) men när hon fick tag på en som kunde komma och fixa det imorgon och hon insåg att det skulle kosta $170 och hon vet att jag har, som hon sa, "tajt med pengar" tyckte hon att jag skulle "betala" genom att fylla på bilen med bensin ett par gånger. Åh, tycker det är så tråkigt när det lika väl kunde ha varit hon som körde den när det hände plus att det är ju ingens fel?! Sånt händer ju? Ååååh suck. Aja, jag orkade inte tjafsa och sa att jag fyller på bilen med bensin.......... En och en halv månad kvar, sen så. 100% frihet. Längtar. 

Dagen fick iallafall ett bra avslut med ett snabbt skypesamtal med en saknad Josefin. 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Men vad tråkigt, hade hon ingen försäkring för sådant och precis som du säger, kunde lika gärna hänt henne när hon kör då stenskott oftast kommer från stänk av en annan bil. Det var tråkigt. Kram på dig, säg till om du behöver pengar.

2014-04-03 @ 06:09:39
Postat av: Johanna

Inte okej!!

2014-04-05 @ 16:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0