HELGEN

Okej, försökt på nytt att skriva om helgen! ;) 

I lördags drog jag och Sara in till city. Vi åkte ner till Wall St där vi i närheten kikade på en fyr som var någon minnesgrej till Titanic.



Sedan gick vi upp till Washington Square Park för att möta upp Nathalie. Där i parken var det ett årligt kuddkrig så det var massa människor där! Det var kul att se på även fast vi inte var med. ;) 
Soho, så fina byggnader! 





Sedan strosade vi runt i West Village där vi hann med både glasspaus och middag på en italiensk restaurang innan vi mötte upp Angie för att köpa svenskt godis och sedan dra på Miley Cyrus konsert i Barclays Center! Men mer om det imorgon, i ett eget inlägg. 





Vi gick förbi Vänner-byggnaden då Nathalie inte hade sett den ännu. Så fint sådär på seneftermiddagen! 

Haha, Angie! <3

I söndags åkte jag och Johanna in till city för att möta upp Victoria i Bryant Park. Där var det en irländsk "uppvisning" så nu har jag sett män i kilt och säckpipor i verkligheten! ;) Haha.




Kubb!!!! Vi måste dit och spela!!!

Vi drog sedan vidare till Wiliamsburg i Brooklyn. Vi hamnade först lite off men gick sedan till "där man hänger" haha, med bra restauranger och barer. Det märkes verkligen skillnad också på hur olika områdena var haha, där vi var först var lite läskigt medan det andra området var chill och trevligt! 
Byggnaden bakom var en skola, men det såg mer ut som ett fängelse! 





Koreansk mat, rekomenderas! 









På kvällen väl hemma igen drog jag och Johanna direkt från tåget till 16 Handles vid oss så det fyllde ett år och hade halva priset på froyo! Där träffade vi även på Victoria, Bea och Nathalie! :) 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0