TORSDAG

Åh vilken härlig dag det har varit, vädret har varit kanon!!! Jag älskar våren, man uppskattar verkligen varenda lilla plusgrad och solen är såååå härlig och blommorna blommar osv osv! 



Efter det vanliga morgonrutinen så åt jag två bagels till brunch, sååå gott med cream cheese & jelly. Det kommer jag verkligen sakna när jag kommer hem till Sverige! Det och froyo. ;) 

Mitt på dagen drog jag till Victoria och så tog vi en lång skön promenad i området vid henne. Alltså vissa hus är to die for! Så fina, speciellt de med sjöutsikten från en hög nivå, awesome! I något av de husen skulle jag kunna bo när jag är rik. ;) 

Vi avslutade det hela med bagles/fruktsallad på ett ställe jag adlig varit på. På väg tillbaka till hennes hus igen gick vi förbi en staty, haha, så då kände jag var att vara turistig och ta ett kort! Fint va?




Sedan åkte jag hem en snabbis innan jag åkte iväg och plockade upp Jane från skolan för att dra på dans. 

Snacktime i bilen innan vi drog iväg mot dansen! 

När vi kom hem från dansen gjorde Jane läxor och jag fixade tacos till middag och det var färdigt precis till när Anna och mamman kom hem. Mamman uppskattade det så mycket, vilket är kul att höra!

Resten av kvällen spenderades med att läsa tidningar (People's Mag & någon fashion-tidning haha) och spela UNO med Anna. Tanken var att jag skulle möta upp Josefin och sedan Johanna på Starbucks meeeen det blev några missförstånd så jag var på ett och Josefin på ett annat, hahaha. Så kan det gå! Eftersom klockan var strax efter nio när vi insåg detta så åkte jag hem istället, då jag måste vara hemma till runt tio...................... Punkt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0