ALLA HJÄRTANS DAG

Oj vad tiden går fort, nu är vi inne på mitten av februari och idag var det ju alla hjärtans dag! 

Jag gick upp som vanligt till sju men då möts jag av Anna i trappen som säger att hennes skola är inställd idag också (Janes skola visste vi var inställd) så hon och jag spelar UNO en stund innan hon ser på sin OS-app att Sverige spelar hockeymatch och att den går på tvn. Så vi kikar på den i två perioder innan pappan kommer över med kort och godis till barnen. Då vaknar både Jane och mamman och kommer ner. Pappan åker sen till jobbet och vi andra ger varandra våra kort vi gjort!
Vi fick alla ett paket var från Jane, haha, älskar tomtarna! ;) Jag fick en fin ros gjord av tejp (som Anna tydligen fått en gång innan mig av Jane... Haha!! Hon är precis som mina småbröder!)


Jag gav alla tre ett varsitt paket med sånna här smågodisar, och denna fick jag av Jane. Sötis!




Detta fick jag, så gulligt!

Sedan gick jag och barnen ut och skottade gången till huset eftersom det kommit lite mer snö inatt! Alltså, nu får det vara nog... Sedan lekte vi på bakgården med hunden ett bra tag.


Hahaha, älskar bilden! 








Visade detta för tjejerna, tyvärr lär den ha smält bort under dagen... Men har den inte det ska jag tända ett ljus på kvällen och visa hur mysigt det är! ;)

Jane lessnade ganska fort men jag och Anna hade skoj och lekte massor med hunden. Sedan gick vi i och bakade muffins som överraskning till mamman och Jane! :)


Vår ugn har slutar fungera så i väntan på hjälp får vi använda den lilla så länge. 



Annars har eftermiddagen spenderats med att pyssla och rita. Vid tre åkte de iväg på terapi så jag passade på att duscha och göra mig i ordning inför kvällen.

Jag åkte sedan och plockade upp Alex och så åkte vi till Mamaroneck Ave där vi åt en supergod middag och sedan fikade vi i väntan på Johanna och Victoria som kom och mötte upp oss för bio. Vi såg Endless Love, en äkta kärleksfilm såhär på alla hjärtans dag! ;) Men den var riktigt bra tycker jag, så den tipsar jag om att se! Och gå gärna på bio med Alex, hon är ju för rolig!!! Hahaha, eller vad säger ni brudar? ;)
Nej det är inte ketchup på min pizza, det är BBQ-sås! Såå gott!








Denna ros hittade vi i snön efter middagen och jag gav den till Alex. Men innan vi åkte hem igen satte vi den i snön igen, kanske någon annan hittar den och ger den till någon den tycker om! ;) 

Sedan skjutsade jag hem Alex och nu ligger jag och chillar i min säng. Jag ska fixa mig inför natten snart och sedan blir det sova, sovmorgon imorgon, love it! Förresten, månan var sååå fin tidigare ikväll. Stor och gulaktig, coolt! Men nu vid midnatt såg den ut som en vanlig måne igen, haha.

Varför blir den så mycket mindre på bild?!

Ja ja. Godnatt USA och godmorgon Sverige! MVH, en lycklig Emma.



Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad fin du är gumman, godmorgon :)

2014-02-15 @ 09:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0