FREDAG

Ååh vad trött jag är! Klockan är halv ett och jag ska snart sova, ville bara få iväg ett inlägg om dagen. 

Som vanligt fick jag iväg ungarna till skolan och sedan var jag ledig till fem. Jag åkte till Scarsdale för frukost med Ellen, Erika, Frida, Josefin och Andrea! Mycket trevligt, även om vi sedan sa hejdå till Ellen som åkte hem nu ikväll. Men vi ses ju snart tjejen, i mars!!! Hoppas resan hem gick bra! :) Puss! 

Efter frukosten åkte jag hem och hängde i soffan med hunden innan jag tog en timmes promenad i det fina vädret. Behövde lite sol och frisk luft och rensa tankarna lite. 
Hon får egentligen inte vara i soffan, hehe........









Vid fem kom barnen och mamman hem från terapi och jag hjälpte Anna med läxorna en timme innan pappan kom och plockade upp barnen.

Jag fixade mig i ordning och hängde lite i källaren i väntan på att Bea skulle plocka upp mig. Hon kom någon gång efter sju och vi plockade upp Alex och styrde vidare till Port Chester där vi mötte upp Sara och Matilda! Vi åt middag på Buffalo Wild Wings och sedan gick vi på bio och såg That Awkward Moment. Det var helt okej, men jag trodde den skulle vara roligare! ;) 






Vi åkte sedan hem och vid tolv klev jag innanför dörren. Jag fixade mig lite snabbt inför sängen och nu ska jag äntligen få sova! Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tänk vad bra Daisy fått det sedan du kom in i hennes liv.

2014-02-08 @ 08:15:40
Postat av: ellen

Saknar dig redan!!! Ses snart!<3

2014-02-11 @ 00:58:05
URL: http://elllenjansson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0