TORSDAG

Ja då var det återigen kväll här. Dagen har flytit på bra, jag fick sovmorgon till strax innan åtta imorse och mamman tog Jane till skolan så jag tog med mig Anna till hundparken. Där träffade vi på min "vän" haha, en japansk kvinna med en söt hund på ett år. Han heter Bobo och leker så fint så med Daisy! Kvinnan är såå trevlig och rolig också! ;) 

Sedan när vi kom hem igen åt vi frukost och spelade UNO. Vid halv tolv gick jag ner i källaren "för att Skypa"... Mamman frågade mig imorse om jag hade någon plan på att få Anna att spendera lite tid med mamman idag då hon även ville ge mig en paus, så jag sa att min ursäkt kunde vara att jag skulle Skypa, och då sa mamman att hon kunde passa på att ta med Anna ut. Haha, hemskt att man måste ljuga för att få Anna att sluta hänga med mig! ;) Men men, bara skönt för mig! Fick tre timmars ledighet då de var ute på lunch och handlade osv. Jag passade på att sitta i solen en stund, så varmt och skönt så! Det har varit riktgt varmt idag, haha. Hela sju grader! Jag hade tänkt läsa, meeeen det var så skönt att bara slappna av!




De kom sedan hem igen och medan mamman hämtade Jane från skolan passade Anna på att fixa klar det sista på mammans födelsedagskort som jag hjälpte henne att göra igår. Fint va? Det är så gulligt när Anna är sååå tacksam för att jag hjälper henne och har lärt henne hur man gör sånt här "pop up-card"! 





Jag fick massa ugglor från Anna som hon satte på mitt ben. Hon sa "ugglor är kärlek. Så ger man en uggla ger man kärlek. Så du får massor av ugglor!" Alltså jag dör lite. När blev hon såhär otroligt gullig?


Annars idag har vi fixat hemmagjorda hamburgare och pommes till middag som Anna request:at (Jane åt dock flingor... Tråkis), spelat Finns i sjön med världens största kort, tittat på tv och snapchatat folk. För övrigt fick jag en himla fin kommentar från Anna, som är otroligt kinkig när det gäller mat (även om hon blivit bättre): "det smakar precis som på restaurang. Och jag älskar dina pommes, jag tycker inte om det annars. Och din hamburgare, kan vara den godaste någonsin!" Man ba, men åååååh taaaaaack!!! Finis!










Mamman var ute på jobbmiddag så jag hade hela kvällen själv med tjejerna, så jag fick natta Jane och jag somnade nästan jag också! Mamman kom hem vid halv tio och då gick jag ner till mig för att skriva detta inlägg innan jag ska sova. Slut som artist! ;) 

Kommentarer
Postat av: Carina

pysselemma!

2014-02-21 @ 21:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0