FREDAG

Idag vaknade jag av ett sms från Anna som undrade om vi ville ha pannkakor till frukost. Javisst, svarade jag och jag och Linnéa vaknade till, klädde på oss och gick upp. Där stod Anna och stekte amerikanska pannkakor och Jane hade dukat. Lyxigt! ;)



Efter frukosten spelade vi spel och lekte lite innan tjejerna började bråka och Anna blev skickad till rummet, hehe. Sedan åkte hon och mamman på tennis så det var jag, Linnéa och Jane kvar hemma. Det blev en lugn eftermiddag på soffan så vi alla höll på med våra Apple-prylar och en tv som var på o bakgrunden.
Kortspel med oss fyra. Innan allt tjafs började. ;)

Sedan kom Anna och mamman hem och någon timme umgicks vi alla "barn" men då började tjejerna bråka igen och blev skickade till sina rum (av mig!!! hehe, har aldrig hänt förut!) fram till att pappan kom och hämtade dem 45 minuter senare.

Jag och Linnéa vandrade ner till den mexikanska restaurangen och gomiddag där innan vi gick hem och gosade ner oss i sängen för Gossip Girl. Tanken var att gå på bio, men med "all" snö som har kommit ska folk stanna inne och inte ge sig ut på vägarna i onödan. ;)





Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad mysigt av Anna att bjuda på frukost. Hoppas ni har det bra och inte är insnöade. Här lyser snön med sin frånvaro. Mulet mest och emellanåt regnar det. Grått och trist :( Hälsa Linnéa, kram!

2014-01-05 @ 17:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0