SNÖTISDAG

Igår, tisdag, skulle min värdfamilj egentlgen ha kommit hem från Florida. Men deras första flyg till en liten flygplats här i närheten där vi bor blev inställd på måndagskvällen, så de bokade om flygbiljetter till Newark och kom med det sista planet dit på förmiddagen igår. Det har dragit in en snöstorm över New York och det skulle vara som värst på eftermiddagen så alla flyg till NY blev inställda efter 12. 

De stannade kvar hos släkt i New Jersey eftersom de inte ville ge sig ut på vägarna (jag skulle egentligen hämta dem med det ställde vi in!) pga alla snö som kom. De kommer hem idag på eftermiddagen istället, pappan ska hämta den i NJ och skjutsa hem dem.

Iallafall. Johanna fick skjuts hit på förmiddagen av sin värdmamma och så hängde vi här hemma. Men vi trotsade snön två gånger och gick ner på "stan" och åt först lunch och lite senare middag. Som tur var så är snön sån lätt snö, liksom pudersnö! 


Typ ingen snö alls om man jämför med vad som kom på eftermiddagen! 


Mexican food! Yummy!











Efter att ha ätit mexikanskt till lunch gick vi hem och myste ner i soffan under filt med lite godis och tittade på tv/film!



Till middag blev det Cosi's och där mötte vi Ellen som trotsar vädret och pulsat i snö i typ en timme för att komma till oss! Haha, du är så duktig!




Undra om vi kom med på nyheterna nu när vi gick förbi???


Efter middagen vandrade vi alla hemåt till oss själva. Johanna och Ellen kunde ta sällskap större delen av vägen hem, så det var bra! 

När jag kom hem tittade jag på det nya avsnittet av PLL, sedan skrev jag klart min skoluppgift! Sååå skönt att ha den ur vägen. Jag ska bara läsa igenom och skriva ut den. 


Kommentarer
Postat av: ellen

Haha för att träffa er två kan jag gå hur långt som helst! :*

2014-01-23 @ 04:03:32
URL: http://elllenjansson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0