TISDAG

Idag har varit en lugn och skön dag! Den började med att familjen (och jag litegrann) skypade med ännu en tjej. Även hon var trevlig men lite blyg, vilket är förståeligt! Efter det åkte mamman iväg direkt till tåget som tog henne ull Washington DC för en jobbgrej, men hon kommer hem imorgon kväll igen. 

Så vid elva kom Johanna över. Vi tittade bl.a. på olika au pairers videor på min värdfamiljs sida och hittade en tjej från England som sa att hon älskar att festa och så visade hon flera bilder från när hon festade?! Hahaha, alltså hur tänkte hon där? Ja ja, det underhöll vi oss med en stund innan vi drog till gymmet. 
Snapchat bild till Reba!

Sedan åkte vi hem till mig igen och fixade lunch och tittade på förra veckans avsnitt av pll som Johanna inte hade sett ännu. Vi tittade även på nåt avsnitt av The Middle innan jag fixade till mig och precis när vi skulle kliva ut ur dörren kom pappan hem med tjejerna. Han hade hämtat dem från Hebrew school och skulle Skypa med ännu en tjej innan de åkte hem till honom för att sova där. 

Golunch!!

Jag och Johanna åkte till White Plains för att ställa oss i kö på Cheesecake Factory, men det var ingen fara när hi kom dit (man brukar få vänta minst 30 min) så vi gick och kikade i en sportaffär en stund, där Johanna hittade två kap! Det var två linnen som från började kostade $25 styck och nu kostade de bara $4!!! Galet vad med rea! 

Sedan gick vi ner till Cheesecake Factory och ställde oss i kö, det tog 20 minuter innan vi fick bord. Även Therese och Alexandra var där och några minuter efter vi fått bord kom Emelie, Jade och födelsedagsbarnet Bea! God mat med härliga tjejer, det är så man spenderad en tisdagskväll bäst! ;)


Johanna och jag roade oss i väntan på de andra!

Bea, Emelie och Johanna! 


Therese, Alexandra och Jade!

Louisiana chicken pasta, soooo good!



Reese's cheesecake, yum!

Födelsedagsbarnet fick ljus och text på sin cheesecake och sång av personalen! Grattis igen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0