TISDAG

Idag fick jag ännu en sovmorgon och vaknade när klockan ringde vid halv nio. Låg kvar och gosade i sängen en stund innan jag fixade mig i ordning och Linnéa vaknade till liv. Vi tog oss till ett bagelställe här där jag bor, men vi tog bilen istället för att gå, det var -16 grader! Det har tydligen varit kallare här idag än vad det har varit på Alaska!



Haha, Linnéa tappade ut alla sina kort på golvet när hon skulle betala.

Efter detta åkte vi hem där Victoria väntade och så åkte vi tre till White Plains för att shoppa! Vi drog till ett mall och var där i tre timmar. Jag fick reda på av min värdmamma att jag även var ledig resten av kvällen, så då frågade jag L och V om de ville följa med till city, för jag visste att Troian Bellisario skulle skriva autografer på ett ställe och jag ville så gärna träffa henne.

Så vi åkte in till city, tog tuben upp till 86:e gatan på västra sidan och där i närheten låg Barnes&Noble där Troian skulle vara. Det var en väldigt lång kö så jag sa åt L & V att jag kunde stå där själv och de kunde åka och shoppa istället! ;) Jag stod i kö i 1,5 h men när jag väl kom fram till henne var allt väntan värt det!!! Alltså det var så sjukt coolt. Att se henne live. Att prata med henne. Haha, jag kände mig så töntig men hon är ju en av skådespelarna i Pretty Little Liars (Spencer), en serie jag älskar!



Helt fantastiskt. Detta ska jag leva på länge! ;) Jag hade väl kanske fem sekunder "ensam" med henne men det var sååååå värt det! Helt amazing.



Här pratar hon med MIG! Galet!


Tack till tjejen som tog dessa tre bilder på när jag fick träffa Troian. Awesome! 






Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad sa hon då, berätta?

Svar: Nej men jag sa typ att Sverige älskar henne och att hon borde komma dit, och då sa hon att hon gärna ville besöka!
EMMA

2014-01-08 @ 06:21:54
Postat av: Carina

va kul för dig, jag vet ju inte vem hon är men ändå,kram

2014-01-09 @ 19:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0