STRAND, POOL, SOLNEDGÅNG

Hello peeps!

Idag tog vi sovmorgon, åt frukost (sol vi köpte igår) och sedan gick vi och hängde på stranden några timmar. Sedan gick vi och åt lunch på BK och till efterrätt gick vi till ett ställe och åt Shave Ice. Det är glass och över glassen är det som skivad is och så får man välja vilken smak man vill ha. Jag tog regnbåge (jordgubb, banan, vanilj, lime) och glassen var macadamia nut, så himla gott! 




Sedan gick vi och handlade med oss middag hem (mackor och snacks) innan vi gick hem och badade i poolen! Ägaren till huset har förresten tre hundar och en katt, som vi fick gosa lite med idag efter att jag frågat! Haha. Det var tre labbar (hon snackade om att de var amerikanska eller engelska labbar, förstod inte riktigt men du kanske gör, mamma!) och en var mamman och de andra två var döttrar till henne, de var båda fyra år. Jag visade även bilder på mina hundar Molly (leonberger) och Nilla (labrador) för ägaren, hennes son och hennes delägare, och de var sååå imponerade av Molly. De tyckte hon såg riktigt ball ut, haha! Längtar efter dem så mycket nu! 
















Tripp, trapp, trull! Haha. 





Strax efter sex gick vi tillbaka till stranden och hade liten picknick där medan vi väntade på att solen skulle gå ner. Vi satt där i två timmar så solen gick ner och det hann bli stjärnklart. Så himla fint!





Hundar såg vi flera stycken igen! 

Haha, vi köpte dessa endast för det roliga namnet... Men de visade sig vara riktigt goda också! 




















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0