(FET)TISDAG

En nästan helt ledig dag idag, jag jobbade bara på morgonen som vanligt plus tog med Johanna och hunden en sväng till hundparken på eftermiddagen som jag hade lovat min värdmamma. ;) 

Efter att jag skjutsat barnen till skolan plockade Johanna upp mig och så åkte vi till IHOP och mötte upp ett gäng glada svenskar! Det är nämligen National Pancake Day här idag, så IHOP bjöd på pannkakor! Jag åt pannkakor plus en bagel, yummy! 



Efter en stunds snack utomhus med Sara och Angie drog jag och Johanna till gymmet och körde det gamla vanliga. Men vi vågade oss även på en ny maskin, men den var lite läskig så det gick ju inge vidare, haha. 

Victoria skrev och frågade om vi ville luncha, så vi åkte och köpte med oss kinamat hem till mig, sååå gott. Love it! Därefter åkte Victoria hem och jag och Johanna chillade framför tvn en stund innan vi åkte till hundparken. 





Mamma, vad är det här för hundras? 


En sån sötis! 

När vi kom hem igen lämnade jag av papper hos min counselor och så köpte vi med oss glass hem till kvällen. Provade på en ny B&J-smak, vaniljglass med crunchy-nånting, haha. Men den var god!! Vi körde även på klassikern Half Baked!

Därefter åt vi middag ute på det mexikanska stället här vid mig och sedan åkte vi hem och tittade på förra veckans PLL. Därefter kom Nathalie och Emelie också förbi och så tittade vi på söndagens Oscars, åt glass och hade det mysigt i soffan! 



Det blev inga semlor idag, men jag har haft en riktig härlig dag ändå! Det blev ju mycket mat, hehe, och jag tycker sååå mycket om alla människor här! Puss! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Johanna ser ut att fått en ny kompis. Tror att det är en Golden retetiver. Må gott, kram.

2014-03-05 @ 06:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0