MÅNDAG

Idag fyller min värdmamma år, så jag och Anna gick upp lite tidigare än vanligt för att baka muffins till frukost! Vi väckte sedan Jane när de stod i ugnen och så var vi alla samlade nere och så kom mamman ner och vi sjöng och gav henne presenter! Hon blev riktigt glad för sin Kindle Fire med tillbehör plus choklad som hon fick av oss! :) 


Sedan skjutsade vi barnen till skolan och när jag kom tillbaka kröp jag ner i sängen igen där Jossan låg och hade det bra! ;) Haha, skönt att kunna krypa ner i sängen och värmen igen, imorse var det väl runt nollgradigt ute...

Därefter blev det kinamatsrester till brunch för oss och därefter skjutsade jag Jossan till tåget för hon skulle åka hem till Philly igen... :(

Jag tog mig sedan till Sara för att äta äggmackor och titta på ett avsnitt av PLL, säsongsavslutningen till säsong två... Fattar inte hur du kunnat kolla igen två säsonger på typ en vecka! Riktigt bra jobbat! ;) 

Jag åkte sedan hem och tittade på tv en stund innan Anna kom hem från skolan. Då blev det läxor till Jane kom hem och så tog jag henne på karaten. Efter den blev det läxor med henne och sedan plockade mamman och Anna upp oss och så åkte vi till Mamaroneck för middag. Åt på samma ställe som jag och Alex åt på Alla hjärtans dag. Jag pt pizza igen och så efterrätt på det, sååå gott!

Efter det åkte vi hem och jag hjälpte Anna med ett skolprojekt och vid halv tio gick jag ner till mig och hoppade i säng. Skönt att få sova igen, haha. Att sova är bäst! 
Snön håller på att smälta... Äntligen! I <3 it. 

Kommentarer
Postat av: carina

Vilka fina muffins!

2014-03-12 @ 18:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0