FRAMME!

Hallå hallå! Nu har vi landat i San Francisco! Hela resan gick bra, förutom det att jag glömde en påse med vatten och snacks där vi satt och vänta på gaten, så jag sprang fort tillbaka när jag kom på det och det var verkligen i sista stund, men jag fick med den iallafall! ;) Plus att vi hade övervikt på våra resväskor, båda hade 52 pounds (50 är vad man får ha) men de sa ingenting om det, skönt! Haha. 

Iallafall så landade vi lite tidigare än planerat och så hämtade vi ut våra väskor och tog sedan tåg in till downtown SF. Vi bor på ett hostel som är helt okej men det ligger sjukt bra till! 


Semester nu och jag "får" dricka läsk igen! Hehe.






Framme i SF!!! Släpade på våra väskor genom gatorna... Tur att det bara var några kvarter från tågstationen till hostelet. 

Vi tog en liten prommis runt i kvarteren här, vi bor typ precis vid Union Square! Sedan var tanken att vi skulle äta pizza på hostelet vid åtta då vi signat upp för pizza och film, helt gratis, men när vi kommer dit typ tio över åtta så var pizzan slut! Så vi gick upp på rummet och åt chips.... Hahaha. Nej men vi var inte så himla hungriga ändå, så tänkte sova bort hungern nu! 
Vi delar rum med två andra tjejer. En från Brasilien och en från något spansktalande land. Men båda är så trevliga så! 


Union Square.

Vi har varit trötta och sega hela kvällen men nu äntligen ska vi snart sova! Klockan är nu halv tio, men i New York-tid så är den ju faktiskt halv ett på natten! Det är tre timmar som skiljer från NY och nio timmar från Sverige. 
Vi har planerat lite var vi ska imorgon, på en riktig turistkarta! Woho! 

Kommentarer
Postat av: mma

Låter toppen, ha en bra dag :)

2014-05-22 @ 07:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0