SF, HELDAG NUMMER ETT

Ja då har vi spenderat vår första heldag i San Francisco. Det har varit en härlig dag! Se flesta bilder från idag är tagna med våra kameror, men jag skriver från telefonen nu så ni får nöja er med mobilbilder så länge! 

Vi började med att försöka ta sovmorgon men det gick ju inte så bra, vi är ju fortfarande inne i NY-tid plus att vi är vana att gå upp om mornarna för jobbet. 

En roligt rolig grej hände efter att Sara gått på toa. Hon kom då tillbaka till rummet och en kille hade viljat ta kort med henne (hon hade då fortfarande pyjamas på sig) och han ville träffas senare för kaffe eller drink. Men hon sa att hon skulle höra med mig osv (hon ville inte men det är svårt att säga sånt face to face) så han sa att han skulle vänta ett tag till vi var klara. Vi gick efter ett tag och käkade frukost och där träffade han på oss, så då sa han att han går ner till lobbyn och väntar. Vi går efter frukosten in på vårt rum och tänker att vi väntar ett bra tag innan vi går ut. Men gissa vem som kom och knacka på vår dörr efter ett tag?! Jo, han... Så vi säger att vi ska fixa med det sista sen kommer vi. En halvtimme senare möter vi honom i lobbyn och eftersom Sara inte ville vara själv med honom så följde jag med!

Vi gick och satte oss vid Union Square och han säger att hon är så vacker osv och att han jobbar med nåt filmbolag i Turkiet och att han tror Sara kan vara den nya stjärnan i en serie och tjäna massa pengar osv... Han kan fixa så hon får komma på intervju i Istanbul eller så kan de komma till Sverige... Haha, det var så himla kul men samtidigt lite jobbigt då hon inte var intresserad och det är ju svårt att säga nej när han bara sitter och babblar på! ;) Men tillslut sa hon att hon inte var intresserad, lite tråkigt att hon nu inte blir någon megakändis i Turkiet (och troligtvis 20 andra länder, som han smakade om). 


Jag smygfotar, hehe...

Haha. Iallafall så gick vi vidare till Chinatown och sedan till Fisherman's Wharf. Där åt vi äntligen In n out, ett hamburgerställe som Sara har saknat så, och det var riktigt gott! Mätta och belåtna gick vi vidare till Lombard St, där världens krokigaste väg finns. Men innan vi kom fram såg vi svenska flaggan, det visade sig vara den norska/svenska kyrkan och jag tänkte passa på att gå på toa där. Men när vi kom in så var det en präst där och det bjöds på kaffe och våfflor så vi tänkte självklart stanna en stund för fika. Det kom även två äldre par sedan också och vi stannade runt 1,5 h och pratade, haha! Sedan gick vi vidare till den krokiga gatan. Solen låg så dåligt till så vi ska nog dit imorgon också för lite bättre bilder! ;)



Alcatraz! 


Vi satte oss i en park och chillade. Hade utsikt över Golden Gate Bridge och Alcatraz, så coolt! 



In n out! 





Vadå brant packe?


Norska/svenska kyrkan. 




Utsikten från kyrkan.


Den lilla ön där är Alcatraz.









Sedan visste vi inte riktgt vad vi skulle göra, så vi tog bara ett ställe att gå till. Vi såg ett torn längre bort så dit började vi vandra! Väl framme visade det sig vara Coit Tower och där var en fin utsiktsplats! Vi hade även tänkt gå upp i tornet men de stängde klockan sex och det var precis då vi kom dit, tyvärr. 
Utsikten från kullen där tornet stod.

Financial district och Bay Bridge.





Därefter började vår vandring hemåt. Vi stannade även till i Chinatown och delade på en maträtt, tyvärr tycker jag inte den var så himla god men man fick lite energi i sig iallafall! 


















Vi stannade också till på CVS innan vi gick hem och duschade. Nu blir det snart till att sova! 
Sara är förkyld och behövde näsdukar, jag tyckte hon skulle köpa detta jättepack och vi tyckte det var så himla roligt och stod och skrattade åt det?! Hej övertrötta tjejer!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0