BÄST PÅ FEST

Hej hej hallå! Igår var det äntligen dags för reccarnas tackfest till våra faddrar! Vår nollning hade ju temat Hollywood och fokus låg på film. Så nu tänkte vi köra på med temat men istället fokusera på musik, så temat för kvällen var "Kom som en sång". Det blev många olika och roliga utklädnader!

Min festdag började med att låsa upp festlokalen vid 14 för att släppa in en snubbe som skulle rigga högtalare och fixa med ljudet. Därefter mötte jag upp Linda och vi handlade till kvällen. Vi fick även köpa med oss något från Ica att äta till lunch/middag, eftersom vi skulle hänga i lokalen resten av dagen/kvällen. För min del blev det pannkakor, helt ok pre party-mat. ;)

Iallafall. Resten av festfixargänget kom runt femtiden och vi fixade i ordning allt. Det kändes ungefär som att vi skulle ha disco för högstadieelever, haha. Men det var ju lite charmigt också! Ballonger, seprentiner, popcorn, chips och bål. Askalas!

Efter sjutiden började de första gästerna att anlända och sedan flöt kvällen på med en liten lek/tävling (socionomstudenter är ganska bra på att hetsa!), beerpong, dans och allt däremellan. Kan också hända att vissa av oss klättrade upp på en balkong och joinade någons partaj ett tag. Här kommer lite mingelbilder tagna med en halvsunkigt iPhone. Enjoy!




Jackie och jag stannade kvar ett tag och städande undan lite, medan resten av gänget drog vidare på nation. En städselfie på det var ju självklar! Tack allihopa för en kanonkväll!

Kommentarer
Postat av: jackie

Haha sköna bilder! Gillar att ajaxen jag posar med är åt fel håöm ;)

2014-11-17 @ 08:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0