FREDAG

Woho, FREEEDAAAG! Denna dag började med att jag gick och träffade min seminariegrupp vid tio och då åkte även Richard hem till sig för att plugga, så det blev en kort visit denna gång!

Jag och gruppen skrev på vårt PM och nu börjar vi känna oss nästan klara! Vi flyttade om lite grejer i texten så att det passade bättre och skrev avslutning och inledning. Nu ska vi bara fixa det sista, med att läsa igenom och kanske fixa till några meningar här och där. Så det känns skönt!

Före!


Efter!



Vi satt och pluggade några timmar innan vi skiljdes åt. Jag gick hem och åt lunch innan jag drog ner på stan för några ärenden där. Jag gick förbi en frisörsallong där det stod "drop in" sååå ja, jag gick in och klippte av mig håret och färgade det! Kändes himla skönt att bli av med mitt hår, då det var riktigt slitet och jag kan inte göra något med det.
 
Sedan tog jag mig hem, slängde i mig en pan pizza till middag, bytte om och drog vidare till Uplands nation för pubrunda med SVUU (Socionomstudenter vid Uppsala Universitet) som fixat ihop en pubrunda. Temat för kvällen var "kom som en dryck" och jag var en Blue Hawiian med en turkos kofta och blomhalsband från Hawaii! Plus att jag hade en T-shirt med amerikanska flaggan. ;) 

Då det var sjukt mycket folk på många av pubarna så blev det kanke bara 5 olika nationer, men vi hade kul ändå med lagquiz och tävling om bästa utklädnad och såklart gott att dricka!

Kvällen avslutades på Värmlands där det var klubb och jag kom hem runt halv tre inatt, betydligt mycket senare än jag tänkt, då tanken från början var att gå hem runt 22-23, haha! Meeeen kul hade jag!





Haha liksom what?! 

Här har jag fått tag på Annelis mjölkhatt, haha.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0