TISDAG

Hej! Idag tog vi sovmorgon, vi hade ställt alarm vi halv tolv men låg kvar i sängen till ungefär tolv. Då hade vi bara sovit i fem timmar men vi ville inte sova bort hela dagen! 

Det blev brunch på ett ställe nära hotellet innan vi tog oss till King's Cross. Där finns nämligen en skylt med Platform 9 3/4 som är från Harry Potter, så den ville vi ta kort vid! ;) 
King's Cross.





Efter det tog vi oss till Leicester Square och kikade runt lite där, innan vi begav oss mot teatern där musikalen håller till och bokade biljetter till imorgon, yay! På vägen dit gick vi även förbi Trafalgar Square. 
Leicester Square.



Trafalgar Square.







Sedan gick vi till Chinatown, vi gick lite i Soho och sedan kom vi fram till Piccadilly Circus! Så nu har vi sett det mesta av alla stora turistsaker, bara slottet kvar! 
Chinatown. 







Piccadilly Circus.






Därefter tog vi oss till Forever 21 för lite shopping en stund, dock tycker vi alla att F21-butikerna har mycket bättre utbud i USA...... Så det blev tyvärr bara någon enstaka sak därifrån! 

Vi var så himla trötta sen så vi tog oss hemåt för lite vila. Vi köpte med en varsin smörgås och dricka till hotellrummet och åt och vilade en stund. 

Planen var egentligen att gå ut på en liten pubrunda på kvällen men en liten stunds vila blev alldeles för lång och vi orkade inte tillslut, haha, och gick och la oss på riktigt istället. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0