JULAFTON

Igår var det julafton! Del ett av dagen firades hemma med familjen där vi åt grötlunch och delade ut julklappar, eftersom pappa skulle jobba eftermiddag. Jag fick massa fina paket och jag tror vi alla var nöjda med allt! :) 
Man blir aldrig för stor för julstrumpa... ;) 












Del två av julafton började vid ett. Då åkte vi hemifrån och plockade upp mormor och började åka mot moster Lotta. På vägen stannade vi till vid kyrkan och tände ljus. 

Väl framme hos moster Lotta tog några en promenad och några stannade kvar inne. Sedan var det dags för Kalle och efter det middag! 


Karro och William hade med sig Christmas crackers, som är en engelsk tradition. Det är smällkarameller som hade en liten leksak, en krona och ett skämt inuti. ;) 




På kvällen körde vi för första gången julklappsleken. Alla hade köpt ett paket för en viss summa och sedan satt vi i en ring och slog en tärning, och fick man 1 eller 6 fick man ta ett paket. När alla paketen var utdelade var det dags för rond två, då man slog tärningen och vid 1 eller 6 fick man sno någon annans paket! Väldigt kul faktiskt! ;)





Efter det delades några vanliga julklappar ut och så fikade vi efter det. Även där hade Karro och William med sig något från England, en engelsk pudding som vi svenskar tyckte sådär om... ;) Men kul att prova på! 


Hahaha, älskar denna bild på mormor!

Vi avslutade kvällen med att skypa med kusin Lisen, moster Carina och lilla Zoe i Florida. :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0