ONSDAG, HELDAG I CITY

What a day! Jag har äntligen fått turista lite inne i city igen, haha. Jag åkte in imorse och vandrade från Grand Central  längst 5th Ave och upp till Central Park. Tog en sväng där knnan jag gick neråt igen till Times Square där jag åt lunch på BWW, mums! Har längtat efter den maten, haha. 


Rockefeller center! 


Rockefeller center!



New York plaza! 


Central Park!










The naked cowboy! 




Sedan jag jag ner till Penn Station och köpte en klocka från Marc Jacobs på Macy's (yay! Den är så fin!) innan jag mötte upp Andrew! Så kul att ses igen! :) Vi tog oss till ett ställe i Brooklyn som kallas för Dumbo och hängde i en park där vi kunde se Brooklyn Bridge och NY-skyline. Efter det tog han sig hemåt till Long Island och jag tog mig till först Times Square och Bryan Park och tillsist tåget hemåt. Johanna plockade upp mig vid tåget och vi åkte till Cheesecake Factory, yay!!! Gada mötte upp oss där också! :)




















Bruna brödet är det godaste ever! 


Min första legal drink i USA! ;) Passion martini, sååå god! 




Louisiana Chicken Pasta, mums! 


Reese's cheesecake, heaven!! 

Vädret på förmiddagen var molnigt men sjukt varmt och fuktigt. På eftermiddagen sken solen upp och när jag var på väg hem igen märkte jag att jag bränt mig ganska rejält......... Ajaj. Temperaturen har legat på ca 30 grader inne i city och det har varit väldigt fuktigt... Jag fick gå in i butiker för att svalka av mig ibland, haha. 

Nu på kvällen blev det lite mys med Daisy innan läggdags. Barnen är hemma hos pappan denna kväll. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0