BAUI + FIRANDE I STOCKHOLM

Hej! Igår, fredag, hade jag intro på Baui och det var mycket att ta in men ändå kul att prova på ett nytt jobb! Först gick vi igenom lite papper och sedan fick jag hänga i kassan. 


Jag slutade vid tre och då tog jag mig hemåt för att byta om och äta lite snabbt. Sedan tog jag mig till Stockholm! Där firade vi finaste Jackie som har fyllt 23 år! Vi hängde först på en bar och sedan gick vi och åt en sen men god middag på Ramblas, ett tapasställe. Mumsigt! Också väldigt kul att träffa Jackies vänner! 
Ida och Linda var mina kompanjoner från Uppsala! 



Därefter var planen att gå ut för de som ville. Jackie, jag, Ida, Linda och två till var på! Kul att lära känna Madeleine och William mer! :) Vi gick till en klubb men där kom inte några in pga "stod inte på listan" även fast de gjorde det... Men ja, det var inget kul så vi tog oss ut därifrån och gick till ett annat ställe. Dock måste jag tillägga att klockan nu var runt halv tre på natten och de flesta ställena började stänga, haha... Tillslut hamnade vi iallafall på ett casino och satte oss högst upp för att prata och bara umgås. :) Linda och Ida köpte varsin liten popcorn och då fick de även en tredje på köper. Lite senare kommer han som jobbade där och gav oss massa popcorn för att han skulle stänga ner maskinen. Nästan dagens höjdpunkt! ;) Hahaha. 


Födelsedagsbarnet Jackie! :)



Linda, Ida och jag kunde sova hos Linda så vi tog oss hemåt vid halv fem och kom i säng vid halv sex... Då var man lagom trött efter att nästan ha dygnat... ;) En säng har nog aldrig varit skönare! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0