SÖNDAGSTANKAR

Hej amigos!

Denna helg har jag jobbat. Väldigt skönt att helgen är över måste jag tråkigt nog säga, haha. Imorgon efter en dag i skolan jobbar jag kväll, sen går jag på nästan två veckors ledighet från jobbet! Jag längtar! ;) Jag gillar att jobba och tjäna cash, meeeen satan i gatan vad skönt det är att bara kunna fokusera på mig själv och ingen annan. De dagar då jag går hemifrån runt 8.45 och vet att jag kommer hem närmare 21.30 är sååååå sega. Det är inte kul att gå upp på morgonen då. Tur som det är kan jag oftast hinna hem ett par timmar mellan skola och jobb, men ibland blir det långa dagar. Så jag ser verkligen framemot när jag kommer hem från jobbet imorgon kväll, och bara kan vara resten av veckan. Sedan drar vi ju faktiskt till Malta på fredag!!! Yaaay. Kommer bli bäst. 
 
Det är ju också så att eftersom jag jobbar extra under skolåret kommer jag ju kunna lyxa till det och vara ledig större delen av sommaren! Det är vad som får mig att orka vissa dagar. Längtar så himla mycket till resan till England med världens bästa släkt och resan till USA, som fortfarande är lite oklar då jag inte har några planer ännu. Men det löser sig! ;) Ska bli kul att resa iväg själv och hitta på det jag känner för. Inga måsten där liksom. Fan vad skönt.
 
Ja ja. Nu efter jobbet idag har jag pluggat lite, men bara någon timme. Resten av kvällen ska jag dö i soffan framför Netflix. Här nedan bjuder jag på en härlig bild från Grand Canyon när livet var på topp. Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0