VI ÄR PÅ MALTA!

Hej hej hallå från Malta! Vi har äntligen kommit fram!! Vi blev 4,5 h senare än vad vi hade bokat, men så kan det gå ibland! 


Detta såg jag och Ida i vattnet utanför Malta! Är det kanske finskenät eller liknade? 



När vi kom fram hämtade vi ut det incheckade bagaget, köpte busskort och tog bussen till hotellet. På flygplatsen var det väääldigt blåsigt haha, håret flög överallt när vi väntade på bussen där, haha. 



Det var ett byte och det gick bra, men sista bussen visade inte hållplatser på displayen, såååå vi höftade lite och kom faktiskt till rätt busshållplats! Hahaha, förstår inte riktigt hur vi klarade det... Men bussen stannade vid de flesta hållplatser och då hängde vi halvt ut genom dörren för att se vad hållplatsen hette, haha. 

Vi checkade in på hotellet och bor väldigt fint måste jag säga! Vi har fem sängar i två rum som har en dörr mellan dem, men vi har den öppen för att kunna prata med varandra. Och två fräscha toaletter och balkong! Båda rummen har även varsin tv och varsitt minikylskåp. Verkligen kanon! :) 
Ena rummet! 


Balkong! :) 



Ena rummets badrum! 


Andra rummet! 




Andra rummets toalett! 

Efter att vi hade fräschat upp oss lite tog vi en liten promenad i närmsta området och gick sedan till en restaurang som vi blev tipsade om från en som jobbade i receptionen på hotellet. Mycket god mat! Jag åt en pastarätt med kanin, som de tydligen äter mycket här på Malta! Ändå kul att smaka kanin, fast det kändes lite konstigt också... Men köttet var ganska mört och smakade gott! Vi passade även på att köpa in en flaska vin och dela på, det var ett rött vin från Malta. Väldigt gott!! Sen var han som vi tror ägde restaurangen väldigt trevlig och gav oss en massa gratis appetizers! 
Förrätten som vi delade på! Mums! 



Efter middagen var vi alla så sjukt trötta så vi gick hem och fixade oss i ordning och ska snart sova. Det ska bli sååå skönt! Alla är helt slut! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0