FLYTTSÖNDAG

Oj oj oj, vilken lång dag! Jag körde till Uppsala igår efter kräftskivan och sov hemma hos Linnéa och Johan. Så strax innan 11 idag åkte jag och Linnéa iväg för att köpa köksstolar hos en kille som sålde sina via Facebook. Jag skulle bara betala 30 kr för sex stycken (dock var två stycken rangliga så de tänkte jag inte behålla) men jag fick dem gratis! Kanon! Vi åkte och lämnade av dem och lite annat hos mig, sedan åkte vi och hämtade en mikro som jag köpt via Facebook av en annan kille, haha. 

Väl hemma vid lägenheten igen tog vi över alla de saker jag hade hemma hos Hanna till min lägenhet. Skönt att ha det fixat! Sedan åkte jag och Linnéa till Ikea och käkade lunch samt köpte en del nödvändigheter till lägenheten. Vi var även in på Bauhaus och köpte en taklampa! 

Linnéa handlade på Citygross och så skjutsade jag hem henne. Jag har fått låna en byrå av henne som stod i förrådet, askalas! Den gick preciiiiis in i bilen, haha. Hanna hjälpte mig att bära upp den till lägenheten och sedan plockade jag lite men jag var så trött så jag har mycket kvar att plocka upp ur flyttlådorna/påsar... Men så får det vara! ;) Innan jag åkte hem till Hallsta handlade jag på Ica så jag har lite att äta i veckan. Vid 21 åkte jag hemåt och så blev det en sen middag på McDonalds på vägen. Nu har jag kommit hem och är sååå trött! Dags att sova, för imorgon ska jag ta bussen till Uppsala och börja plugget igen. Termin fem, here I come!

Vill passa på att tacka Linnéa och Hanna för all hjälp idag! Ni är bäst! 

Såhär kaosigt var det: 




Men nu har jag fixat lite iaf:


Linnéas byrå passar perfekt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0