RESA TILL USA BOKAD!

Jag har nu i flera månader kikat på flygbiljetter till New York för sommaren. Det har bara varit några hundra kronor plus eller minus och idag bestämde jag mig för att boka! Jag kommer vara borta i fem veckor, woho! Har inga mer planer än så länge än så, förutom att jag ska hälsa på värdfamiljen såklart! 

Jag mailade Jodi (mamman) och frågade hur deras sommar såg ut, om de skulle bort etc. och frågade om jag kunde få stanna hos dem några dagar eller en vecka. Hon skrev tillbaka att självklart får jag stanna där en vecka och att det skulle bli kul! :) Hon vidarebefordrade även till Ben (pappan) då han hade fixat med sleep away camp för Jane då hon inte visste vilka datum det var, och att jag kunde komma när Jane var hemma igen. Så även han skrev till mig att det var kul att jag ska hälsa på och att Jane skulle vara borta i juli, så att jag kunde komma och hälsa på nån gång i augusti! Åh, vad jag längtar! :)

Jag har smsat Anna och Jane att jag kommer komma och hälsa på, så får väl svar om några timmar när de kommer hem från skolan! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0