TISDAG

Hej hej! Igår var det tisdag och den kvällen spenderades med Emilia. Jag drog till henne vid hem och vi gick och handlade middag till kvällen. Det blev revbensspjäll och pommes gjorda i deras fritös. Sååå gott!!! Emilia gjorde även en god drink till oss att ha till middagen! 



När vi hade ätit klart kom Emilias pojkvän Billy och hans kompis hem efter att ha skrivit tenta. Vi drack gott, spelade gitarr och sjöng och hade det bra! 

Skålade in ledigheten med bubbel! 




Vi drog sedan vidare mot snerikes där vi hade tänkt gå ut, men vi kom dit så sent, vid 23.40 (de stängde 01.00) och det var en lång kö så vi kände att det inte var värt det. Vi tänkte gå till nån nationspub men de som hade öppet var fulla eller stängde redan vid midnatt. Sååå vi tog oss tvärs över gatan till Palermo för några glas. Trevligt trevligt! :) 

När de stängde vid två följde Emilia och Billy mig en bit hem så jag fick sällskap större delen, tack! :) Det snöade och var kallt ute så det väldigt uppskattat att komma hem till en varm lägenhet och krypa ner i sängen under duntäcket! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0