FRAMME I NYC

JAG ÄR FRAMMEEEEE! Flygresan gick bra, jag satt bredvid ett par och deras lilla bebis på några månader. Vi bondade! ;) Det blev dock inte så mycket sova för min del, kom aldrig till ro... Så jag underhöll mig med att titta på film, lyssna på pod och lyssna på musik. 

Flygplanet var nog det mest high tech jag varit med om! Ville man beställa något snacks eller dricka gjordes detta genom att välja på skärmen framför en och så betalade man direkt med sitt kort. 

Sen fanns det inget att "dra ner" fönstrerna med, utan man hade en knapp som man tonade rutorna istället. ;) Till vänster är ett tonat fönster och till höger ett vanligt.

Såhär såg det ut när vi landade! 

Väl framme på flygplatsen gick det smidigt att gå igenom kontrollen. De tar ju fingeravtryck, foto och frågor några frågor. Jag fick frågorna "var är du ifrån?", "vad ska du göra här?", "är du au pair?" (han såg väl mitt gamla visa) och "hur länge ska du vara här". 

Men för min väska tog det en himla lång tid... Jag var bland de sista att få väskan, så liiiite nervös var man ju, haha. Sedan gick jag ut och letade upp Tevin som jag ska bo hos nu i en vecka och så tog vi taxi hem. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0