AUSTIN OCH SHOPPING

Halloj! Idag vaknade vi upp i Austin och tog en sväng på stan. Vi gick längs med vattnet och även på 6th Street, där vi gick förbi igår med alla barer. Nu var det heeeelt dött, haha. Vi kikade i några souvenirbutiker innan vi åkte tillbaka mot Houston. Vi åt lunch på Applebee's, trerätters haha! Och det konstiga var att vi fick rabatt för att ägaren kände oss enligt vår servitör?! Hahaha måste ha blivit något fel där! Vi satt som två frågetecken! Så random. Sedan drog vi vidare men kanske 20 minuter utanför Houston stannade vi till vid ett shoppingcentrum och shoppade! Sedan åkte vi vidare till Target och köpte en massa saker där, mest godis och snacks haha. 









Sedan var det dags för middag och äntligen fick vi käka steak! Det var såååå himla gott! Innan vi åkte till hotellet blev det även en sväng på Walmart! Vi checkade in på hotellet strax innan midnatt, liiite senare än vad vi hade tänkt men så går det när man har en massa att shoppa! ;) Nu ska vi dricka lite vin och ha ansiktsmask och sedan blir det natti natti! 





"Lite" shopping!

Kommentarer
Postat av: Caleb Ehret

Do you do contact form blasting to get sales? If you do I can provide you with lists of millions of verified contact forms. If you don't I can show you how I did it on your website contact form just now and it's easy for you to do it too. For details add me on Skype and let's chat, my ID is: live:.cid.7aad4787a72a11d0

2023-06-19 @ 17:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0