LE BASGRUPP

Hej hej hallå! I fredags träffade jag min basgrupp i barn och unga-kursen och skrev klart vår essä om ensamkommande barn och asylprocessen i Sverige. Efter önskemål kommer jag här nu presentera medlemmarna i denna fantastiska basgrupp! 

Louise
Med sin Varbergs-dialekt tar Louise cyklen till våra möten och dyker alltid upp med ett leende på läpparna. Hon är dessutom riktigt duktig på att ordbajsa, vilket man kommer långt med på socionomprogrammet!

Josefine
Josefine med e på slutet aka Joseifne har ordets talang och är gruppens "se till att språket är bra"-person. Josefine kommer gärna några minuter tidigt till våra möten och bryter ihop när vi övriga gruppmedlemmar tappar fokus. Se bild nedan för bevis! 

Emilia
Dalkullan Emilia dyker upp till våra möten med kvargen i högsta hugg! Förutom att vara riktigt duktig på att göra snygga poser, vill hon gärna ha en kopp kaffe med en skvätt mjölk i för att fokusera som bäst på plugget! Emilia har hittat en grym film som beskriver vad en god man har för uppdrag, för det var tydligen något vi inte visste innan vi började skriva denna essä! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0