DAG ETT I OTTAWA

Halloj! Idag efter frukost på hotellet gick vi över till mammans nya kontorsbyggnad och kikade omkring. Det är flera våningar och varje våning har olika teman. Det serveras gratis frukost och lunch för dem och de har snacks och drickor överallt som det bara är att ta. Utöver själva kontorsdelarna finns det också många soffor, hörnor och smårum där de kan chilla. De har även ping pong-bord, en yogastudio och annat smått och gott. Janes favorit var en rutschkana mellan våning 8-9, hahaha. Alltså, det var ett riktigt coolt ställe och verkar vara ett riktigt bra company. 

Efter denna lilla tour av mamman gick vi vidare till ett shoppingcentrum för jag behövde köpa nya skor, mina gamla var trasiga och jag hade inte hunnit köpa nya skor. Det slutade med att jag köpte två par skor och mamman och Jane köpte ett par var, haha! Vi bytte alla skor till de nya träningsskorna vi köpt och fortsatte att vandra runt i staden. Vi såg en Ottawa-skylt, Notre Dame Basilica (en kyrka) och avslutade eftermiddagen med en sen lunch/tidig middag på en marknad. Vi köpte med oss mat och gick tillbaka till hotellet. Vi åt Poutine (pommes, ostbitar och en typ av brunsås) som är väldigt populärt här och i Montréal, vi köpte ribs och pulld pork och Jane åt Mac&Cheese.
(null)

(null)

(null)

Vi vilade en stund efter maten innan vi gick och handlade hem lite saker från en matbutik och efter det drog vi till poolen. Det var ganska mycket folk när vi kom, men de flesta gick efter en stund. Jag och Jane simmade och lekte i poolen och avslutade sedan i jacuzzin där även mamman joinade oss. Vi gick sedan tillbaka till hotellrummet och tog det lungt. Senare på kvällen gick vi till Parliament Hill där de hade en ljud- och ljusshow i 30 minuter om Kanadas historia. Det var riktigt ballt! Innan vi gick tillbaka till hotellen gick vi ner till vattnet och tittade på slussen för småbåtar vid Rideaukanalen. 
(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0