HAPPY HANUKKAH

Hej hej! I söndags tog jag och Moana tåget till Stamford och ett shoppingcenter där då hon skulle möta upp en familj hon pratar med nu när hon ska hitta en ny värdfamilj. Jag följde med som resesällskap då jag ändå inte hade tänkt göra något den dagen, haha. Jag hade tänkt gå omkring och titta i butiker medan hon mötte upp familjen men de sa att jag gärna fick stanna och de ville bjuda på lunch (dock hade jag redan ätit precis innan), så jag stannade kvar och hängde. Vi spenderade drygt fyra timmar med familjen och när det var dags att säga hejdå frågade de om Moana ville bli deras au pair och hon tackade ja! Så kul för henne att hitta en ny, bra familj (de verkar iallafall vara bra, haha). 

Efter att de åkte hemåt kikade jag och Moana i några affärer men sedan åkte vi hemåt igen. Tiden rann ju iväg med familjen vi träffade så vi hann knappt med någon shopping, haha. När jag kom hem svängde jag förbi en bar där Karin hade sitt födelsedagsfirande! Jag var där mindre än en timme för vi skulle fira första kvällen av Hanukkah hemma, men det var kul att få träffa Karin och de andra där en stund iallafall! 
(null)

När jag kom hem igen hade precis pappan och Anna kommit hem till mammans hus. Hon hade bjudit dit dem för att tända ljusen men trodde inte att de skulle komma, men de gjorde de! Vi tände de två första ljusen och de sa ett par böner, vi åt speciella munkar och öppnade ett par paket. Av mig fick Anna svenskt godis och Jane fick singoallakakor. De blev riktigt glada för det! Sedan åkte pappan och Anna och jag fick ett kuvert från mamman. Ett fint kort med $100, jag blev så snopen över så mycket pengar i present (drygt 900kr). Så snällt så! :) Jag, Jane och mamman avslutade kvällen framför tvn med ett program vi alla följer och sedan var det läggdags.
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0