RESTEN AV VECKAN

Hallå! Denna vecka har flutit på bra och Jane har varit på bra humör hela veckan, det var lääängesen vi hade en sån här bra vecka, hahaha. Visst, hon hade några småutbrott här och där men ingenting riktat mot mig, och hon kunde efter ett tag lugna ner sig själv. Framsteg för hennes del! 
(null)

Utöver jobb har jag hängt med vänner, hunnit med att köpa några julklappar och idag, första december (!), slog jag in dem och lyssnade på julmusik samtidigt. Så himla mysigt! Jag har dock ingen riktig julkänsla ännu. Det kan bero på vädret då det fortfarande är plusgrader och det har mest varit soligt denna vecka, men också såklart eftersom familjen är judar. Men, snart kommer jag hem och då kryper nog julkänslan fram mer! 

Just nu är det lördag kväll och jag är barnvakt för den halvsvenska familjen. När jag kom hit åt tjejerna och jag sushi till middag, de visade några nya leksaker och den yngsta (snart 8 år) målade ett porträtt av mig. Hon är så himla söt! Den äldsta (10 år) fick spela ett spel på min mobil medan jag nattade den yngsta, så hon var riktigt nöjd när det var dags för henne att sova, haha. De har sovit några timmar nu och jag ligger i gästsängen och slötittar på tv. 
(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0