VECKAN ÄR IGÅNG

Hallå! Sista dagarna nu innan jag går på julledigt och åker hem till Sverige! De senaste dagarna har varit ganska normala och inget speciellt har hänt. Jag har tvättat, börjat packa resväskan, fixat sista julklapparna och skjutsat tjejerna hit och dit. Tidigt imorse åkte pappan iväg till Barbados så jag är ensam med tjejerna fram till fredag när mamman kommer hem från Kanada. Jag fick reda på detta i måndags, bra framförhållning där va... 

Idag gjorde tjejerna hemmagjord pizza till middag då pappan köpt deg till dem, men inget till mig... Först sa de till mig att det inte kommer bli något över så jag tänkte köpa mat och ta med hem, men när pizzorna var klara insåg de att det finns över så jag fick också middag, haha. Det var faktiskt väldigt skönt att bli serverad mat för en gångs skull! 

Efter middagen tittade vi på Riverdale och nu har jag fått Jane att börja titta på The Office! En bra sak med att pappan är borta är Anna har agerat "normalt" igen och pratar med mig och Jane igen. De senaste månaderna har hon knappt pratat med mig mer än när hon behöver skjuts, utan att det hänt något mellan oss. En dag helt plötsligt var hon förändrad... Det har bara varit några fåtal dagar som hon varit sig själv mot mig under denna tid... Jag har tänkt att det antingen har att göra nåt om att jag har bra kontakt med mamman och Anna hatar henne, men jag har också tänkt att det har något att göra med pappan. För varje gång han varit bortrest under denna tiden så har hon varit sig själv mot mig men när han är här så är hon helt annorlunda och säger bara några få ord till mig. Helt sjukt faktiskt men jag orkar inte bry mig om det alltför mycket. 
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0