NEW ORLEANS

Hej hej! Tidigt på lördagsmorgonen åkte jag till flygplatsen via tunnelbana och airtrain. Vid 08 flög jag iväg till New Orleans! När jag kom fram åkte jag till hostellet och lämnade av min väska, men jag kunde inte checka in förrän på eftermiddagen så jag strosade omkring i några timmar. Jag åt lunch och kikade sedan på Bourbon St (som är välkänd för sina barer och partyliv) som bara ligger några kvarter ifrån hostellet. Jag drack en drink där kallad Hand granade som bara finns på en bar men den är välkänd här! 
(null)

(null)

(null)

Därefter gick jag till Jackson Square och gick sedan vid vattnet, dvs Mississippi River. Det var så otroligt varmt, runt 35 grader och det kändes varmare pga det tropiska klimatet och svetten rann kan jag säga, hahaha! Jag strosade sedan till hostellet där jag checkade in och tog en nap på ett par timmar. Helt slut var jag, haha. Men jag ville vila lite inför kvällen då det vankades party! 
(null)

Mellan 21-22 varje kväll delar de ut gratis öl här på hostellet och vid 22 kan man följa med på olika saker som anordnas. Denna kväll var det barrunda på Bourbon St. Först spelade vi drickspel här på hostellet så alla var taggade på att fortsätta ute på barer! Vi gick till en karaokebar först och sedan vidare till en bar som hade dansgolv och underhållning. Sedan gick jag och tre andra tjejer till baren som säljer Hand granades och vi slutade på en jazzbar! Mellan några av barerna öppnade himlen upp sig och öste ner regn! Det åskade och blixtrade en stund också. Så vi blev helt dyngsura när vi sprang mellan barerna haha, men vi var glada ändå. Det var nästan lite skönt för det var fortfarande väldigt varmt ute! Dock blev det nästan smått översvämningen på gatan så vi fick sicksacka för att inte springa i djupare vatten. Vi kom hem någon gång senare på natten och jag somnade på en gång! 
(null)

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0