HELGEN

Hallå! I fredags efter att ha skjutsat tjejerna till skolan åkte jag för att besikta bilen som de gör en gång i halvåret här. Jag tog den tidigsre i somras och då tog det drygt 1,5-2 h så jag tänkte att jag stannade kvar i väntrummet under tiden. Men denna gång tog det mycket längre tid! Det tog totalt fyra timmar och det kändes ganska drygt, men som tur hade jag med mig datorn och det fanns wifi där så jag tittade på YouTube och Netflix. Efter två timmar tänkte jag att bilen snaaart skulle vara klar så jag vilöe inte lämna och ta taxi hem för att kanske sen direkt behöva åka tillbaka, haha. Men som tur var så var jag ledig resten av dagen då mamman ville ta Jane till terapin och Anna hade ett läkarbesök efter skolan så pappan hämtade henne. På kvällen åkte jag hem till Demi och hade spelkväll med gänget! Sååå kul och vi alla sov kvar så vi gick och la oss vid 03, haha! 
(null)

På lördagen vaknade vi upp strax innan 10 och åt frukost och spelade mer spel, haha. Vi älskar att spela spel! På eftermiddagen åkte alla hem och jag tog det lugnt i soffan framför tvn i några timmar innan jag åkte iväg till den svenska familjen och var barnvakt. Vi läste Pelle Svanslös till godnattsaga och det var så mysigt så! Tjejerna somnade snabbt och jag chillade resten av kvällen. 

Jag kom hem igen vid 01 och somnade nästan direkt då jag behövde gå upp tidigt dagen efter för att åka till Harlem och gå på kurs. Tågen gick lite tokigt så jag och Moana kom fram en timme innan vi började, så vi gick en promenad på drygt 25 minuter till ett bageri som hon fått tips om, där det fanns stoooora kakor. Jag köpte en till eftermiddagen men köpte banana bread till frukost. Mums! Vi gick sedan till skolan och var där hela dagen. Vi bestämde oss sedan för att åka till Midtown och mötte upp Carina där och strosade omkring. Vi tittade i affärer och åt middag och åkte sedan hemåt! 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0