TISDAG

Hallå! På min lediga tid denna tisdag var jag hem till Moana på morgonen och överraskade med Vanilla Chai Latte (som är hennes favorit) för hon gick in i rematch dagen innan så hon var lite nere. Vi pratade om allt som hade hänt med henne och värdfamiljen under helgen och hon berättade att en ny familj redan var intresserad av att prata med henne så det kändes positivt ändå för henne! Så jobbigt när det inte funkar i familjen... Hon har varit här fyra månader och har trivts någorlunda men så har det hänt en massa saker senaste tiden och framförallt under helgen som gjorde att hon inte ville stanna kvar. 

Efter att ha pratat igenom allt behövde hon hämta sina småttingar från dagis och jag åkte till bion och mötte upp Pia. Vi såg Bohemian Rhapsody som handlar om bandet Queen. Även om jag inte lyssnar så mycket på dem så känner jag ju såklart till många låtar. Filmen tycker jag var jättebra och fick gåshud flera gånger. Jag och Pia var ensamma i salongen så vi sjöng med i låtarna också, hahaha. Så kul! 
(null)

På kvällen efter att jag skjutsat Jane till Hebrew School fick jag resten av kvällen ledigt då mamman skulle hämta Jane. Så jag plockade upp Moana som ville ut ur sitt hus och äta middag med mig. Vi beställde pizza och hade ett pizza party i min bil, hahaha. En härlig kväll med mycket skratt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0