ÄNTLIGEN FREDAG

Hej hej! Äntligen är fredagen här och efter över 50h jobb är jag mer än glad för helgen, haha. Kvällen när vi var ensamma hemma gick jättebra och vi alla tre hade mysigt och hängde tillsammans! Det händer nästan aldrig att Anna och Jane umgås eller inte bråkar så fort de är i samma rum, haha. Men det blev en ganska sen kväll för Jane ville höra massa roliga historier för att känna sig lugnare... Men det var ändå lite mysigt, som att ha ett litet barn och läsa godnattsaga!

Idag var det soligt men kallt ute, så jag hade både jeans och en tjocktröja på mig, vilket var väääldigt längesen! Nu har hösten kommit hit på riktigt! 
(null)

Så fort jag tog helg från familjen åkte jag till en halvsvensk familj och var barnvakt där till två tjejer på 7 och 9 år (om de inte har fyllt år under sommaren) som jag har varit barnvakt åt en gång i våras. Ingen lugn och ro här inte, haha. Men det var faktiskt väldigt kul med lite omväxling och kul att umgås med yngre barn. Det gav mig extra energi! Vi hängde i någon halvtimme innan jag läste ett par sagor om Pelle Svanslös och nattade dem. Den yngsta tjejen somnade nästan direkt, medan jag satt i den äldre tjejens rum till hon somnade, vilket tog drygt en halvtimme. Jag låg på golvet bredvid hennes säng men låg kvar en stund extra för jag höll nästan på att somna så jag var för trött för att röra på mig, haha. Men jag samlade tillslut kraft och smög ut ur rummet och nu hänger jag i gästrummet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0