CAMPING

Hej hej! I helgen var jag och några vänner iväg och campade. Vi var på en plats ca en timme ifrån där jag bor, så mer norrut i New York State. Som tidigare nämnt åkte vi några och fixade med tälten på dagen när det var ljust, sedan åkte vi hem och jobbade sista timmarna och på kvällen åkte vi tillbaka! Det var kolsvart när vi kom fram, så vi använde Karins billjus ett tag för att packa upp och fixa eld. Meeeen då dog bilbatteriet, hahaha. Suck! Tur att vi inte skulle använda bilen den kvällen, för vi hade inga grannar i närheten heller, de kom på lördagen istället. Iallafall! Vi fixade eld och myste kring den innan det var dags att gå och lägga sig. Efter en ganska kall natt (ingen av oss hade luftmadrass eller liggunderlag heller, jag låg på två filtar i en sovsäck plus en filt över mig) vaknade vi runt 7-tiden. Vi tog det lugnt och spelade spel innan vi fixade med brunch! 
(null)

Resten av dagen bestod av att utforska området, spela spel, ta en nap och invänta de två sista tjejerna som joinade oss senare på eftermiddagen! 
(null)

När tjejerna kom började vi så småningom att fixa med middag. Det tog ett par timmar men vi hade ju all tid i världen, haha. Resten av kvällen satt vi vid elden, pratade, berättade roliga skämt, spelade spel, grillade marshmallows osv. En riktigt kul kväll! 
(null)

Vi gick och la oss runt 01.30 och vakande upp på söndagen runt 8-tiden. Natten var kallare än tidigare natt, så nu åkte mössan på, haha. Vi började med att packa ihop alla saker och tälten innan vi fixade en brunch. Efter brunchen spelade vi spel och minibeerpong, haha. Så svårt men kul! På sena eftermiddagen åkte vi hemåt igen och alla var väldigt glada över att få ta en dusch och tvätta alla rökiga kläder! 
(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0