DE SENASTE DAGARNA

Hej! Denna vecka har inte varit något att hänga upp i granen. Jag har hängt med vänner medan kidsen varit i skolan. Jag och Jane har druckit Bubble Tea och jag och Anna har tittat på Suits. Anna har bott hos mamman två dagar för att pappans flickvän var hemma hos honom och Anna ville inte vara där då. Men hon pratar fortfarande inte med mamman och mamman har i stort sett slutat prata med Anna... Något som Jane igår berättade att hon mår jättedåligt över! Så tråkigt med en sån trasig familj. Sedan började pappaveckan på torsdagen istället för fredagen för mamman skulle på en jobbsak i DC på torsdagkvällen.
 
Jag har även ÅTERIGEN sagt till pappan att jag vill ha ett schema för han ändrar saker hit och dit och berättar ingenting för mig förrän en dag innan eller samma dag, fastän han har vetat om det längre. SUCK. Det skulle inte vara några problem om det hände nån gång ibland men nu är det varje vecka... Plus att det har påverkat mina arbetstider på fredagar, som alltid har varit samma lika förut och han har förväntat att jag ska jobba till 20.30 när jag normalt slutar runt 17-18, så om han inte berättar det för mig, hur ska jag då veta det?! Jag har absolut inga problem med att jobba, men det är sättet han behandlar mig på som jag stör mig på. Det är han som behöver hjälpen av mig, så då borde han säga till NÄR han behöver det och gärna inte bara samma dag för då har ju jag redan planerat mitt privatliv för helgen? Han behandlar mig som att jag är tillgänglig dygnet runt bara för att jag bor och jobbar på samma plats, men så funkar det inte med det kontraktet vi har genom agenturen. Tänk er att jobba på en arbetsplats där du går till jobbet på morgonen men har ingen aning om när du kommer att få sluta och gå hem den dagen. Jag tror inte det är många som skulle acceptera det... Och detta är något jag får påminna honom om flera gånger, men han gör ingenting åt det? Och sen tycker han att vi borde kommunicera bättre vad gäller mitt schema??? Alltså jag förstår inte hur han tänker.
 
Jag ser igenom hans bullshit och det märker han, vilket jag tror att han verkligen inte gillar. Och jag accepterar inte att bli behandlad som en typ av slav. Det här jävla maktspelet han håller på med... Det är så vidrigt. Dock måste jag säga att för det mesta funkar vardagen, men det är de här smågrejerna han gör som jag avskyr. Jag vet heller inte om han vill fortsätta ha au pair, dvs förlänga med mig, för han har uttryckt till mamman att han vill tänka över det. Sååå både jag och mamman hoppas att han inte vill ha au pair utan istället kanske en nanny som skjutsar tjejerna hans veckor, för då slipper vi honom. För då förlänger jag bara med mamman och stannar bara med henne, vilket innebär att jag bara jobbar varannan vecka. Men det återstår att se hur det blir... Håll tummarna! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0