LÖRDAG

Hej hej! Denna lördagen vaknade jag vid 03:30 efter nästan fyra timmars sömn. Jag blev hämtad av Moana vid 04 och sedan hämtade vi upp Karin för stt skjutsa henne till flygplatsen i New Jersey. Usch, vi var sååå trötta! Men klart man ställer upp när man har möjlighet, haha. Vi kom hem strax innan 07 igen och jag hade då vaknat till liv, så jag åt frukost och tittade på serier en stund i sängen, innan jag tillslut somnade vid 09 igen! 

Jag vaknade av mitt alarm vid 12 och åt lunch, innan jag plockade upp Carina och åkte till hotellet Moana bodde på. Vi hängde där en stund och bara chillade, sedan sa jag hejdå till Moana som åker hem imorgon igen. Jag skjutsade hem Carina och åkte hem. Men i bilen fick jag ett samtal sv mamma och jag pratade med familjen! Så kul. Fredrik slukade det sista av minttu-flaskan och det fångade jag på bild, hahaha. 
(null)

Sedan gjorde jag mig i ordning och åkte till city. Där träffade jag på Victoria och hennes pojkvän Lars som är på besök i NYC! Sååå kul att ses igen! Trots att det var flera år sedan vi sågs senast så kändes det inte konstigt, så himla skönt. Vi mötte upp Lanner och Mariska på en rooftop och hängde där resten av kvällen. Mycket trevligt! :) 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0