LÖRDAG I HARLEM

Hej hej! Efter att ha somnat vid 04 vaknade jag upp vid 11:30 och var fortfarande lite småseg (trots nykter kväll innan haha) så jag hängde i sängen ett tag och tittade på youtube. Men tillslut tog jag tag i livet och fixade mig i ordning, åkte och åt pizza till lunch och tog tåget till 125th St i Harlem. Där mötte jag upp Soma och Fleuriane som kom med sitt tog en liten stund efter mig. Vi var på den östra sidan och började strosa mot Columbia University som ligger på den västra sidan. Därmed hann vi se en del av Harlem och vi stannade här och där för att ta bilder, haha. 
(null)

(null)

(null)

Väl framme vid Columbia spanade vi in campus och fick reda på att imorgon börjar de nya studenterna så de höll på att förbereda inför det! Vi gick sedan till ett café för att vila fötterna och fylla på med lite energi innan vi strosade vidare mot Central Park.
(null)

Vi gick igenom parken från västra sidan ut till östra sidan för Soma ville gärna se byggnaden som användes som skolan i Gossip Girl! Jag har varit där förut men det var runt fem-sex år sedan så det var kul att se igen! Egentligen är det ett museum om NYC, men de hade precis stängt för dagen så vi kunde inte gå upp förbi trapporna. 
(null)

Därefter tog vi tunnelbanan till Grand Central där vi köpte Shake Shack till middag och satte oss i Bryat park för att äta. Det pågick någon liten musikfestival (okända artister för oss) men det var mysigt med lite bakgrundsmusik och liv i parken! När mörkret kom drog vi oss hemåt efter en härlig dag i denna stad! 
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0