MÅNDAG I CITY

Hej hej! Igår åkte mamman och Jane iväg på en liten minisemester och de kommer hem på onsdag. Hela söndagen tog jag det mest lugnt hemma, men på eftermiddagen åkte jag och handlade åt mig och familjen till när de kommer tillbaka. Det var nog det enda produktiva jag gjorde på hela dagen, haha. 

Idag, måndag, lämnade jag av bilen till Anna på morgonen. Eftersom Jane är borta, frågade jag Anna om hon ville ha bilen några dagar och köra sig själv till och från tennis. Det ville hon gärna och därmed blev jag helt plötsligt ledig i några dagar, woho! Jag har ju dock ingen bil, men det gör ingenting för mig då jag inte brukar göra så mycket på dagarna ändå, haha. Men jag lämnade av bilen vid pappans hus och promenerade sedan ner till tågstationen där och tog tåget in till city. 

Jag mötte upp en svensk au pair, Kajsa, vid The High Line. Hon bor i Brooklyn och hade några timmar ledigt! Vi promenerade på the High Line och sedan vidare i Chelsea och the Village. Supermysigt! Det har också varit relativt svalt idag, runt 26-28 grader och fuktigheten börjar äntligen släppa liiite, så det är faktiskt ganska skönt i skuggan nu. 
(null)

Vi gick förbi Vänner-huset och var in på Sockerbit, en svensk godisbutik då vi var i närheten. Sedan åt vi en pizza slice till lunch och kunde sitta ner och prata. Därefter behövde Kajsa röra sig vidare hemåt och jag gick till Washington Square Park där jag blev kvar i ett par timmar och läste klart min bok innan jag åkte hem. Nu har jag precis kommit hem och ska strax äta tacos till middag! Därefter tänkte jag se filmen till boken jag precis läst klart, haha! 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0